STIPENDI AMMATTITUTKINNON SUORITTANEILLE

Rauta-Säätiö julistaa haettavaksi stipendejä ammattitutkinnon suorittaneille. Liitteeksi tulee olla kopio tutkintotodistuksesta sekä virkatodistus, jolla osoitetaan hakijan rautulaisjuurisuus. Virkatodistuksessa pitää olla sukuselvitys, josta tulee käydä ilmi, että vähintään yhden esivanhemman syntymäpaikka tai asuinkunta ennen vuotta 1939 on Rautu. Tavallinen virkatodistus ei siis riitä.

Hakemuksen voi tehdä näillä sivuilla tai hakemus ja todistukset lähetetään postissa hakemuslomakkeen yläkulmassa olevaan osoitteeseen, sähköpostin liitetiedostot eivät kelpaa. Virkatodistuksen saa Digi- ja väestötietovirastosta, maistraatista tai seurakunnilta. Hakija voi saada apurahan vain kerran ammattitutkinnon suorittamisesta. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 9.12.2024. Myöhästyneitä tai joiltakin osin puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Tästä voit tulostaa pdf lomakkeen tai Täytä alla oleva lomake ja lähetä lomake liitteineen sähköisesti


Lähetettyäsi hakulomakkeen saat sähköpostiisi ilmoituksen muutaman päivän kuluttua onnistuneesta hakemuksesta.

    Hakemus

    Apurahaa voivat hakea ajalla 1.12.2023-31.11.2024 valmistuneet.

    Hakemuksen liitteeksi tule olla virkatodistus, jolla osoitetaan rautulaisjuurisuus (sukuselvitys) sekä kopio tutkintotodistuksesta. Virkatodistuksen saa Digi- ja väestötieto virastosta, Maistraatista tai Seurakunnilta. Hakija voi saada apurahan vain kerran ammattitutkinnon suorittamisesta. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 9.12.2024.
    Myöhästyneitä tai joiltakin osin puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.